5 Voordelen voor het leasen van een auto

Tegenwoordig zie je steeds vaker reclames voorbij komen waarbij er wordt opgeroepen tot het leasen van een auto, maar wat zijn nou precies de boordelen van het lezen van een auto? In dit artikel zullen wij hier nader op in gaan

1.     Lagere maandelijkse betalingen

Door het leasen van een auto hoef je niet in een klap een grote smak geld te betalen. De geplande betalingen zijn 30 tot 60 procent lager in tegenstelling tot de aankoop van een voertuig. Hierdoor kan je een auto leasen die je anders niet zou kunnen kopen.

2.     Geen reparatiekosten, weinig onderhoud

Normaal ga je een contract aan van 2 a 3 jaar. Daarin heb je bijvoorbeeld de volledige garantie en zit er vaak ook onderhoud en reparatiekosten bij ingegrepen. Je hoeft nooit meer een reparatie te betalen bij de garage. Kijk voor meer informatie op private lease vergelijken voor de mooiste auto’s

    4. Belastingverlagingen

Bij de kans dat je van plan bent het voertuig voor jouw bedrijf te gebruiken, kan je normaal gesproken de hele afbetaling van de huurprijs in mindering brengen. Bovendien, ongeacht of je een bedrijf hebt, hoef je niet te voldoen aan de bijtelling. Dit kan een paar honderd dollar besparen in tegenstelling tot het kopen van een voertuig.

5. Bestuur de nieuwste auto’s

Leasen stelt je in staat om elke 2 of 3 jaar een ander voertuig te besturen, waardoor je het voordeel krijgt van de laatste mechanische vooruitgang en comfort. Denk bijvoorbeeld aan een renault private lease.

Voor de beste deals rondom leasen moet je is kopen op private lease vergelijken. Op die manier krijg je een overzicht van de beste deals en ben je altijd het goedkoopste uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *