Autostoelen reinigen, waar kan je dat goed laten doen?

Heb je vieze autostoelen? Liggen er kruimels op van je eten, vlekken van je koffie, haren van je hond, vlekken van je werkkleding of wat dan ook waardoor je autostoelen niet meer schoon zijn? Wil je je autostoelen laten reinigen? Schakel de experts van Car Beauty Center in! De specialisten van Car Beauty Center halen alle hardnekkige vlekken uit uw stoelen met een professionele dieptereiniging/stoomreiniging. Na de reinigen ruikt de stoffen – of leren bekleding weer fris en de bekleding krijgt ook weer glans. 

Autostoelen met dieptereiniging/stoomreiniging weer fris en schoon.

Enkel de stoelen stofzuigen en met water en zeep schoonmaken is helaas niet genoeg voor hardnekkige vlekken. Hier ben je misschien zelf ook al wel eens achter gekomen. Niet getreurd want de professionals bij Car Beauty Center weten elke vlek eruit te krijgen en de stoelen weer zo goed als nieuw te herstellen. Aan de hand van de zeer effectieve reiniging (door middel van depte – en stoomreiniging) worden de stoelen plus bekleding schoongemaakt. Hiermee zorgen ze ervoor dat de stoelen geen vlekken meer hebben, geen vuil en geen vet meer. Car Beauty Center reinigt niet alleen de stoelen maar ook het dak, het tapijt, de kofferbak en de vloeren (en bekleding).

Maak een afspraak voor het laten reinigen van uw autostoelen

Car Beauty Center is gespecialiseerd in het reinigen en opfrissen van auto’s. Je wilt je stoelen na het schoonmaken natuurlijk in goede staat behouden. De specialisten zorgen ervoor dat dat ook het geval is en dat de stoelen of de bekleding niet beschadigen tijdens of na de schoonmaak. De stoelen worden dusdanig schoongemaakt en beschermt na de schoonmaak waardoor er geen vocht of vuil in de bekleding trekt. Door de bescherming zijn vlekken makkelijk te verwijderen met water en dierenharen blijven niet plakken aan de stoelen, die zijn makkelijk weg te halen met een stofzuiger.