Centraal Beheer Achmea autoverzekering

Remschijven Volvo

Ben je op zoek naar een goede autoverzekering en wil je graag weten wat je maandelijkse tarief gaat worden? Dan kun je gelukkig gebruik maken van verschillende tools en vergelijkingswebsites waardoor jij in één opslag kunt zien welke autoverzekering het beste bij jouw wensen, en jouw budget past. Goed is het om altijd rekening te houden met de no claim korting. Misschien heb je er wel eens van gehoord, maar weet je niet wat dat betekent. Geen probleem, wij leggen je het uit. De no claim korting is een korting die ingaat op basis van het aantal jaren dat je geen schade hebt gereden bij je verzekering. Des te meer jaren je schadevrij de weg op gaat, des te hoger deze no claim korting zal worden. Deze korting wordt voornamelijk bepaald door middel van de bonus malus ladder. Deze ladder houdt in dat hoe meer jaren je schadevrij rijdt, des te hoger de korting op de ladder wordt.

Wat valt er onder de no claim korting?

Belangrijk is het wel om goed rekening te houden met wat wel en wat niet valt onder deze no claim korting. Op het moment dat je zelf niet verantwoordelijk bent voor de schade, hoef je dus niet terug te vallen op de bonus malus ladder. De verzekering van de andere partij, de veroorzaker van de schade, betaald in dit geval de kosten. Denk bijvoorbeeld ook aan een autodiefstal of brand, dit valt ook niet onder de no-claim omdat je hier zelf niets aan kunt doen. Belangrijk is wel om altijd goed de regeltjes door te nemen van de autoverzekeringspolis die je op het oog hebt. De regels zijn namelijk niet overal hetzelfde en bovendien loont het vergelijken van verschillende aanbieders. 

Autoverzekeringen vergelijken

Autoverzekeringen vergelijken kun je eenvoudig doen via Autoverzekering.nl. Kies niet zomaar de eerste de beste autoverzekering. Een autoverzekering afsluiten is maatwerk en daarbij kan het zijn dat de beste autoverzekering voor je buurman bijvoorbeeld de Centraal Beheer Achmea autoverzekering is terwijl er bij jouw een hele andere partij bovenaan staat. Dit komt onder andere door het aantal schadevrije jaren, de soort auto die je rijdt of de leeftijd die je hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *