Creatief en handig? Bouw je eigen caferacer!

Wil je graag een eigen unieke motor? En vind je het leuk om te klussen? Dan is een caferacer echt wat voor jou! Een caferacer is meer dan alleen een motor. Je kunt hem namelijk helemaal zelf vormgeven. Zo wordt jouw voertuig een uniek persoonlijk bezit. Spreekt dit jou wel aan? Hieronder alvast wat basisinformatie voor de beginnende caferacer liefhebber.

Grip op je racer met gashendels

Een van de meest essentiĆ«le onderdelen van een motorfiets zijn de gashendels. Je kunt gashendels kopen bij Caferacerwebshop.com. Ze zijn in verschillende materialen verkrijgbaar. Qua materialen zijn aluminium en staal het meest aan te raden als je een hele stevige hendel wil. Er zijn ook kunststof gashendels te verkrijgen. Deze zijn vaak in veel verschillende kleuren, vormen en structuren te vinden. Mocht je dus hele uitbundige handvatten op je custom motor willen, dan vind je waarschijnlijk eerder wat je zoekt in een kunststof onderdeel.

Zorg dat iedereen je ziet met knipperlichten

De knipperlichten op je motor zijn erg belangrijk om de veiligheid voor zowel jouzelf als de omgeving te kunnen garanderen. De knipperlichten van Caferacerwebshop zijn in ieder geval allemaal verzekerd van het juiste keurmerk. Zo voorkom je een nare boete. Bovendien zijn knipperlichten erg belangrijk voor de looks van je caferacer. Wil je dat ze zo goed mogelijk zijn weggewerkt? Dan is het handig om een onderdeel te kiezen waarin de knipperlichten al zijn verwerkt. In veel spiegels bijvoorbeeld die voor je motor te krijgen zijn, zitten de knipperlichten al ingebouwd. Het kan ook zijn dat je juist grote knipperlichten wil. Dan kun je ze los bestellen. Het is immers jouw eigen vormgegeven motor.

DB killer: wel de sound, niet de boete

Naast de uiterlijke kenmerken van je caferacer, zijn er ook een aantal praktische onderdelen waar je rekening mee moet houden. Het is bijvoorbeeld belangrijk om een goede dB killer aan te schaffen. Je vindt een goede db killer bij Caferacerwebshop. Want hoe vet jij de sound van je motor ook vindt, helaas is niet iedereen in de omgeving er altijd van gediend. In Nederland is er een maximum aan het aantal decibel dat je motor uit mag stoten. Met een decibel killer demp je het aantal decibel dat je motor uitstoot. Zo voorkom je een bekeuring en houd je meer geld over om je caferacer te customizen. Er is immers altijd wel weer een nieuw onderdeel te vinden om jouw custom motor nog meer naar jouw zin te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *