Dingen die ik in mijn leven behaald heb (en waar ik dagelijks plezier van heb)

rijbewijs

In je leven zijn er meerdere mijlpalen die je behaald. Denk bijvoorbeeld aan het behalen van je zwemdiploma, middelbare school diploma of je rijbewijs. Als ik terugdenk zijn er meerdere dingen die ik behaald heb, waar ik nog dagelijks plezier van heb. Ben je benieuwd naar deze items? Ik deel ze graag met je in deze blog! Waar heb jij in jouw eigen leven nu echt plezier van? Ik ben erg benieuwd naar reacties van anderen. Laat dus gerust een reactie achter onderaan deze blog. 

  1. Mijn koksdiploma

Al vanaf jongs af aan ben ik bezig met eten. Als kind was ik altijd al druk met koken en bakken. Het was dan ook geen verrassing voor mijn omgeving dat ik de kokschool ben gaan doen. Ik werk nu in een restaurant en kook daar dagelijks de sterren van de hemel. Ik ben erg blij met mijn werk. Zeker aangezien het niet echt als werk voelt. Ik kan oprecht zeggen dat ik van mijn hobby mijn beroep heb gemaakt. 

  1. Het behalen van mijn rijbewijs 

Tegenwoordig mag je op je zestiende levensjaar al beginnen met autorijlessen. In mijn tijd mocht dat pas vanaf je 18e levensjaar. Op de dag dat ik 18 werd, heb ik mijn eerste autorijles gevolgd. Mijn rijbewijs heb ik snel kunnen behalen. Ik heb nog dagelijks veel plezier van het behalen van mijn autorijbewijs. Autorijden is een hobby van mijn. Ik spendeer heel wat tijd in mijn auto. Ook wanneer ik op vakantie ga, pak ik de auto. Zo heb ik Italië, Spanje, Turkije, Frankrijk, Oostenrijk en Duitsland al bezocht met mijn auto. Gelukkig heb ik nog nooit te maken gehad met een rijbewijskeuring alcohol en heb ik dus ook geen gezondheidsverklaring alcohol nodig. Mijn rijbewijs zou ik nooit op het spel zetten. Voor mij dus geen druppel alcohol als ik de weg op ga! 

  1. Mijn zwemdiploma

Ook hier heb ik veel plezier van. Niet alleen tijdens de vakantie. Ik doe aan wedstrijdzwemmen en ben dus heel wat uurtjes in het zwembad te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *