Drie manieren om je auto een nieuwe look te geven

Ben je uitgekeken op het uiterlijk van je auto, maar heb je geen budget om een hele nieuwe auto te kopen? Vrees niet! Er zijn heel veel andere manieren waarop je je auto een opfrisbeurt kan geven zonder een fortuin te spenderen.

  1. Autostickers 

Als je er nog niet helemaal uit bent wat voor look je je auto wil geven, zijn stickers ideaal. Je kunt ze namelijk op elk moment verwijderen wanneer je ze zat bent. Ook zijn ze ideaal als je elke maand iets anders wil, want er zijn stickers in alle soorten, maten en stijlen. Daarnaast zijn ze makkelijk zelf aan te brengen op je auto.

  1. Getinte ramen

Naast de buitenkant van je auto kun je er ook voor kiezen om een door middel van een sticker je ramen te blinderen. Zo zet je autodieven buiten spel, want ze zullen niet kunnen zien wat voor waardevolle spullen en je in je auto hebt liggen. Ook zorgen geblindeerde ramen voor meer privacy in je auto.

  1. Likje verf 

De kleur van je auto is misschien wel het belangrijkste aspect van het uiterlijk van je auto. Een makkelijke manier om je auto een likje verf te geven, is door een Spraydip te gebruiken. Hiermee spray je een flexibele kunststof coating op je auto, die later ook weer krasvrij te verwijderen is. Deze laag geef je auto niet alleen een nieuw uiterlijk, maar beschermt ook de orginele lak. Het is makkelijk, betaalbaar en geeft een professionele look aan je auto.Vind je het net een stapje te ver gaan om je hele auto een nieuw kleurtje te geven? Denk er dan eens aan om alleen je velgen een mooi, nieuw kleurtje te geven! Er is namelijk ook een Spraydip speciaal voor velgen. Zo geef je je auto nét iets extra’s zonder dat het te gek wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *