Een opgeruimde werkplek met een gereedschapswagen

Gereedschap is onmisbaar op de werkvloer en kan de hoeveelheid al gauw flink oplopen. Alles verspreidt laten liggen is geen aantrekkelijke optie. Niet alleen raakt er op den duur zo veel gereedschap kwijt, maar is het ook nooit gauw te vinden wanneer het nodig is. De oplossing is eenvoudig en komt het in de vorm van een gereedschapswagen. Die moet als meer dan alleen een opbergplek worden gezien omdat het een veelzijdig en mobiel karakter heeft.

Komt met voorgevormde inlegbakken

Al het gereedschap in een lade van de kist plaatsen zal niet voorkomen dat ze door elkaar heen zullen schuiven en niet gelijk te vinden zullen zijn. Met voorgevormde inlegbakken wordt elk stuk gereedschap gelijk op de juiste plek geplaatst en is ook meteen terug te vinden. Wanneer een stuk gereedschap verlegd of kwijt is, zal het ook gelijk opvallen. Het organiseren van gereedschappen biedt zo dus voordelen en stopt het niet daar. Omdat de wagen afgesloten kan worden, is de kans op diefstal van het gereedschap ook klein. Bij het uitvoeren van werkzaamheden op locatie van de opdrachtgever bijvoorbeeld kan de wagen zonder zorgen worden achtergelaten, gereed om de volgende dag ter beschikking te zijn. En over het werk gesproken: er kan gekozen worden uit een ruime variëteit, passend voor elke klus.

Ook voor ander klein spul

Niet alleen het gereedschap moet er geordend bij liggen, maar alle overige hulpmiddelen zoals schroeven en overig bevestigingsmaterialen. Die vinden allemaal ook een plek in de gereedschapswagen en hoeft er niet steeds weer naar gezocht te worden. In de ruime lades kan het groot gereedschap worden opgeborgen. Het is duidelijk dat de bouw van zo een wagen wel robuust moet zijn om al het gewicht te kunnen dragen. Voor het eenvoudig kunnen verplaatsen zijn er uiteraard wielen onder aan de wagen bevestigd en neem je zo met gemak overal het benodigd gereedschap mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *