Ford F 150 Raptor: alle voordelen op een rij

In Amerika is de Ford F 150 Raptor een van de populairste auto’s. Dat is ook niet zo gek, want met het grote formaat is het een typische Amerikaanse auto. In Nederland wordt er echter ook steeds vaker voor deze auto gekozen. Wat maakt de Ford F 150 Raptor nu zo speciaal? In dit artikel hebben wij voor jou alle voordelen op een rij gezet.

Geweldige look

ford f 150 raptor

De look van de Ford F 150 Raptor is misschien wel een van de belangrijkste redenen waarom mensen deze auto kiezen. In ieder geval valt de auto hierdoor zeker op. De sportieve uitstraling is echt geweldig!

Een van de beste motoren

Koop je een Ford F 150 Raptor die gebouwd is voor 2017? Dan zit hier een sterke V8 motor in. De modellen na dit bouwjaar zijn uitgerust met een wat meer zuinige motor die toch nog net zo sterk is: de 3,5 liter EcoBoost V6. Je kunt hiermee van 0 naar 100 kilometer per uur binnen slechts 6,3 seconden.

Groot formaat

ford f 150 raptor

Een groot voordeel Ford F 150 Raptor is het grote formaat. Hierdoor zit je heerlijk comfortabel en heb je nog enorm veel ruimte over voor het opbergen of vervoeren van spullen of materialen.

Uitstekende kwaliteit

Leuk, zo’n enorme auto met een fantastische look en een goede motor. Maar is de rest van de auto dan wel in orde? Zeker wel! Bij de Ford F 150 Raptor is elk onderdeel van uitstekende kwaliteit. Ze gaan dan ook lang mee en je hoeft niet snel iets te repareren. Het is een onverwoestbare auto die ook onder extreme omstandigheden onbeschadigd blijft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *