Gemakkelijk, snel en zonder zorgen je auto verkopen

Je auto verkopen particulier was nog nooit zo snel en gemakkelijk geregeld. Bynco is een bedrijf dat zich volledig toelegt op het inkopen en verkopen van auto’s. Hun werkwijze is anders dan sites als Marktplaats of andere autoverkoopsites. Bij Bynco gaat je auto verkopen particulier gemakkelijk, snel en zonder zorgen.

Verkoop gaat sneller en beter met een betrouwbaar inspectierapport

Wanneer je je auto particulier wil verkopen moet de koper maar uitgaan van jouw betrouwbaarheid. Bij Bynco werkt dat anders. Wanneer je daar je auto aanbiedt voor auto verkopen particulier maken zij een betrouwbaar inspectierapport. Deze inspectie wordt bij je thuis uitgevoerd door een onafhankelijke expert en het rapport blijft ten allen tijde jouw eigendom. Zelfs als je besluit om de verkoop via Bynco af te breken. Kopers kun je dan altijd het inspectierapport overleggen waardoor zij meer garantie hebben dat de auto rijklaar is.

Verkoopwaarde bepalen

De verkoopwaarde van de auto wordt daarna gezamenlijk bepaald op basis van het rapport, de foto’s en de vraag op de automarkt. Wanneer je akkoord bent met de waarde en besluit de auto via Bynco te verkopen verzorgen zij het verkoopwerk voor jou. Ze plaatsen een professionele advertentie inclusief foto’s en staan kopers te woord die vragen hebben over de auto. Jij wordt benaderd zodra er een serieuze koper is die bereid is de vraagprijs te betalen en een aanbetaling te doen. Het administratieve gedeelte rond je vervolgens zelf af via een kentekenloket.

Altijd de hoogste mogelijke verkoopprijs

Door het betrouwbare inspectierapport en de foto’s krijg jij altijd het hoogst mogelijke verkoopbedrag voor jouw auto. Een auto verkopen particulier ging nog nooit eerder zo snel, gemakkelijk en zonder zorgen. Bynco koopt niet alleen auto’s. Via hun site kun je ook een auto kopen, leasen of inruilen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *