Geschikt voor verschillende doeleinden

Een kartonnen doos kun je voor veel verschillende dingen gebruiken, vaak wordt de doos gebruikt om bijvoorbeeld kerstspullen in op te bergen en deze vervolgens neer te zetten op zolder of in de kelder. Met de dozen kun je makkelijk een aantal jaren doen, zolang de dozen niet nat worden is er niets aan de hand. Voor binnen zijn kartonnen dozen perfect geschikt, voor buiten is het niet aan te raden om deze dozen te gebruiken. Wanneer ze vochtig worden zijn ze al snel niet bruikbaar meer.

Doos op maat voor optimale bescherming

Bij het verpakken van producten of materialen wil je natuurlijk optimale bescherming hebben, heb je een te grote doos moet je de ruimte die over is opvullen met folie in de meeste gevallen. Het laten maken van een doos op maat is ook een oplossing, zo hoef je nooit meer folie of kartonnetjes te gebruiken als opvulling. Daarbij is de doos ook veel steviger en eenvoudiger om de doos te stapelen op een pallet. Bij logistiekconcurrent.nl kun je dozen op maat laten maken.

kartonnen doos

Soorten dozen

Wanneer je over een kartonnen doos spreekt, komt het eerste een doos in je op waarmee je spullen inpakt. Maar er zijn voor andere doeleinden ook dozen in het assortiment, brievenbusdozen, archiefdozen, postdozen en autolockdozen zijn maar een aantal dozen bij logistiekconcurrent.nl. Welke doos je ook wilt gebruiken, alle dozen hebben het FSC keurmerk. Dit betekent dat de dozen op een verantwoorde manier zijn gemaakt, van duurzaam beheerde bossen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *