Juridische bijstand bij letselschade na een ongeval of incident

Had je recent een verkeers- of bedrijfsongeval? Laat je dan bijstaan door een ervaren letselschade advocaat Arnhem en doe beroep op Brugman Letselschade Advocaten. Het claimen van letselschade is voor de ervaren medewerkers een gekend fenomeen en zij zorgen ervoor dat je op de juiste manier verdedigd en bijgestaan wordt.  

Een afspraak bij je thuis

Wanneer je aan een ongeval een letsel overhoudt, dan is het logisch dat je minder mobiel bent en dus ook moeilijker naar het kantoor kan komen. Bij Brugman Letselschade Advocaten komt men graag bij je thuis langs voor een eerste intakegesprek. Op die manier hoef jij zelf geen onnoemelijke moeite te doen om toch de professionele hulp te krijgen waar jij zeker recht op hebt. 

Rechtsbijstand

Heb je recht op rechtsbijstand, dan is de rechtsbijstand van de meeste advocatenkantoren steeds gratis. Je wordt met raad en daad bijgestaan, van inleiding tot afsluit van jouw dossier. Sommige letselschadebureaus stellen je een tussenkomst voor op basis van “no cure no pay” maar hier mag je zeker nooit mee akkoord gaan. Als er een partij is die aansprakelijk is, dan dient die persoon zelf of de verzekeraar de letselschade en de kosten van de rechtsbijstand te betalen. 

Ongeluk met de wagen

Elke dag gebeuren er oneindig veel ongevallen in het verkeer. Ook auto-ongelukken gebeuren veelvuldig in de regio Arnhem en in heel wat gevallen hebben deze serieuze letsels tot gevolg. Een whiplash, hersenletsel, breuken of diverse andere aandoeningen zijn een mogelijk gevolg. Wanneer iemand anders verantwoordelijk is voor dit letsel, dan heb je recht op een letselschadevergoeding. Daarbij worden alle kosten vergoed zoals bijvoorbeeld kosten door arbeidsongeschiktheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *