Parkeren in Amsterdam? Dat kan bij ParkKing

Wilt u gemakkelijk parkeren in Amsterdam? Dat kan bij ParkKing. ParkKing is 7 dagen per week en 24 uur per dag. ParkKing beschikt over 110 parkeerplaatsen en 4 elektrische oplaadpunten. En een unieke inrijhoogte van 2.10 meter. Om te zorgen dat u zeker weet dat u kunt parkeren kunt u een parkeerplaats reserveren voordat u vertrekt.

Parkking garage

Mijn ervaring

Mijn ervaring met ParkKing is heel prettig. Ik ging een dagje naar Amsterdam en ik kreeg het nooit voor elkaar om een goede parkeerplaats te vinden in het centrum. Totdat ik ParkKing ontdekte, als ik nu naar Amsterdam ga reserveer ik simpelweg een parkeerplek voordat ik ga rijden zodat ik verzekerd ben van een goede parkeerplek midden in het centrum van Amsterdam. Tegenwoordig gebruiken al mijn vrienden en familie de functionaliteiten van ParkKing.

Wilt u ook uw leven makkelijker maken?

U kunt voor meer informatie op de site van ParkKing kijken. Als u contact wilt opnemen met parkKing kan dat via de telefoon op +31 (0)13-523 42 90. U kunt ook een mailtje sturen naar office@parkking.nl. U kunt ze ook een berichtje sturen via de website. Ze reageren altijd zo snel mogelijk op u berichten en mailtjes.