Populair en elektrisch

Wil je voortaan ook op een sportieve en stoere manier naar je werk, of naar familie en vrienden in je vrije tijd? Dan moet je zeker eens de e-Chopper van Spyder Wheelz proberen, elektrisch, stoer, geruisloos en milieuvriendelijk zijn de steekwoorden van deze chopper. Wie dacht dat elektrisch niet vlot en leuk kan zijn, heeft nog nooit deze chopper gezien, vlotte kleuren en een mooi model. Voorzien van handige extra’s om het rijden nog comfortabelere te maken.

De eerste indruk

Kijk je naar de e-Chopper dan is de eerste indruk die je hebt goed, dit komt door de brede banden en de stoere ronde koplamp. Maar ook de kleuren die je zelf uit kunt kiezen maken de chopper leuk en aantrekkelijk, tevens kun je kiezen uit twee modellen. De Regular Edition en de Black Edition, bij de laatste zijn er bepaalde onderdelen in een kleur gespoten die jij kunt kiezen. Van een mooie felle gele kleur, tot een opvallende groene kleur om altijd gezien te worden.

e-Chopper

Voordelig in onderhoud

Behalve dat de e-Chopper milieuvriendelijk is, ben je ook af van het dure tanken. Onderhoud is voordeliger dan een scooter die op benzine rijdt, en je doet nog mee om het milieu schoner te houden. De twee modellen hebben dezelfde features, alleen de kleuren verschillen, op de webshop van spyderwheelz.store kun je kijken welke kleuren er allemaal mogelijk zijn. Kies een leuke kleur en wie weet rijd je al heel snel rond op je eigen unieke, milieuvriendelijke en stoere chopper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *