De 3 populairste private lease auto’s van het moment

Wat is de beste private lease auto die je op dit moment kunt vinden? Deze vraag is makkelijk gesteld. Maar om een fijne auto te vinden die binnen het budget valt én aan je wensen voldoet, is niet zo eenvoudig. Misschien heb je zelf al een idee over het beste of goedkoopste model. De beste private lease auto’s vergelijken wij graag voor je. Welke populaire auto’s zijn er op dit moment te vinden en welke zijn het meest populair onder mensen die een auto leasen? In dit artikel brengen we het in kaart.

Wil je een auto leasen en vraag je je af welke keuze voor jou het beste is? Afhankelijk van je budget en je voorkeuren zijn er een aantal mooie wagens te kiezen!

Private lease auto nummer 3 – De Kia Niro

De Kia Niro is een mooie crossover die te verkrijgen is als hybride, maar ook als volledige elektrische auto. Dat is aantrekkelijk voor de private leaser die ook het milieu een warm hart toedraagt – hoewel de hybride modellen wel een stuk goedkoper zijn.

In alle varianten van de Kia Niro rijd je met assistentie, een ruim display met moderne aansluitingen en cruise control. Met een camerasysteem kijk je mee tijdens het inparkeren. Kortom, deze wagen is van alle gemakken voorzien. En bovendien voor zijn prijs een erg aantrekkelijke keuze.

Private lease auto nummer 2 – Jaguar I-Pace

De Jaguar I-Pace is niet goedkoop, maar je krijgt waar voor je geld. Dit compleet elektrische model van Jaguar is sinds 2018 in Nederland te verkrijgen. Met een flinke actieradius van 470 kilometer kom je overal waar je moet zijn. De I-Pace geeft je verder fourwheeldrive met twee motoren (!), een interactief display voor navigatie en een meer dan prima audiosysteem.

Hoewel niet iedereen voor deze prijs een auto kan leasen, is de Jaguar I-Pace voor degenen die het zich wel kunnen veroorloven een uitstekende keuze.

Private lease auto nummer 1 – Volkswagen Polo

De Volkswagen Polo prijkt al een aantal jaar bovenaan de lijst voor populaire leaseauto’s in Nederland. Het geheim van de Polo zit vooral in de prijs-kwaliteitsverhouding: het is zeker niet de duurste leaseauto, maar wel een hele volwassen, geliefde en betrouwbare wagen. Comfort en techniek, gecombineerd met een lage maandprijs en een lage prijs per kilometer maakt deze keuze erg aantrekkelijk.

Voor het kleinste model van Volkswagen heeft de Polo behoorlijk veel in zijn mars. De front assist voorkomt aanrijdingen en er is een speciaal vakje waar je de telefoon kunt opladen. Let op: het instapmodel heeft geen airconditioning, hiervoor moet je wat bijbetalen.