Rijschool in Arnhem met 30 jaar ervaring

Toen ik 18 werd en op zoek ging naar een rijschool in Arnhem kwam ik terecht bij Rijschool Snell. Ik heb hier toen met heel veel plezier rijlessen gevolgd en ben uiteindelijk ook in een keer geslaagd. Ik heb de manier van lesgeven altijd erg prettig ervaren en wat ik van mijn ouders begreep, vielen ook de kosten wel mee. Mijn ouders hebben namelijk mijn rijbewijs betaald.

Rijschool in Arnhem

Rijschool in Arnhem waar je al met 16,5 jaar kunt beginnen

Nu mag je al met 17 jaar onder begeleiding rijden dus je kunt al starten met rijlessen als je 16,5 jaar bent. Mijn zusje gaat binnenkort dus beginnen met rijlessen. Rijschool Snell bestaat nog steeds dus door mijn goede ervaringen gaat ook zij hier haar rijlessen volgen. Ik hoop dat het haar net zo goed bevalt. Ze heeft al een proefles gevolgd en dat vond ze in elk geval hartstikke leuk. Deze proefles was ook om te bepalen welk lespakket het beste bij haar zou passen. Na de rijles kreeg ze advies over hoeveel lessen de instructeur dacht dat ze nodig zou hebben om haar rijbewijs te halen. Op basis daarvan hebben mijn ouders het pakket aangeschaft. Op basis van mijn ervaringen wisten we al dat dit advies vrij accuraat is.

Rijschool Snell

Constant en betrouwbaar

Ik vond het in elk geval erg leuk dat deze rijschool in Arnhem nog steeds bestaat. Dat geeft ook wel aan dat het een constante en betrouwbare rijschool is. Je bestaat niet zomaar 30 jaar natuurlijk. Natuurlijk zijn er in die tijd wel dingen veranderd maar ze hebben nog steeds de goede naam die ze een aantal jaar geleden ook al hadden. En het leuke is dat vriendinnen van mijn zusje nu dus ook bij Rijschool Snell hun rijles gaan volgen. Ik kan niet wachten tot mijn zusje haar rijbewijs heeft en ik haar mag coachen tot ze 18 is.