Rijschool Tilburg 013 de rijschool Tilburg

Afgelopen maand heb ik mijn rijbewijs gehaald bij Rijschool Tilburg 013. Ik ben bij het bedrijf terecht gekomen via Google. Toen ik onder “rijschool Tilburg” zocht kwam Rijschool Tilburg 013 het beste uit de verf. De top 10 in Google heb ik met elkaar vergeleken en vervolgens ging mijn voorkeur uit naar Sabrina. Dat had een aantal redenen. Zo wordt er positief geschreven op het internet en hebben zij een goede prijs/kwaliteitsverhouding. 

Tijdens mijn proefles kreeg ik een goede indruk van het bedrijf en heb ik besloten over verder te lessen. Ik heb vervolgens een pakket van 25 lessen genomen en deze heb ik allemaal opgemaakt.

Rijschool Sabrina

Echt een aanrader

In totaal heb ik 25 lessen nodig gehad om mijn rijbewijs te halen. Tijdens mijn examen verliep alles uitstekend. Dit omdat Sabrina mij uitstekend heeft voorbereid op het examen. Dit zorgt voor minder stress en betere resultaten. Indien je op zoek bent naar een rijschool in Tilburg is Rijschool Tilburg 013 echt een aanrader! Zij hebben voor iedereen een pakket op maat. Mocht je hier vragen over hebben kun je ze gemakkelijk telefonisch en per mail bereiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *