Riva scooter kopen

Als je op zoek bent naar een vintage scooter die er goed uitziet, moet je zeker naar het model Riva Scooters kijken. Ze hebben niet alleen een klassiek uiterlijk, maar hebben dankzij de meest geavanceerde technologie ook uitstekende verwerkingseigenschappen. Kies je meteen voor een compleet product tegen een schappelijke prijs, dan zijn alle handige accessoires er al. Hierbij hoef je alleen nog maar de juiste kleur te kiezen die je graag wilt.

Scooters van Riva

Riva Cashmere is een van de best verkochte Riva scooters en is een echt juweeltje qua uiterlijk. Deze retrostijl lijkt erg op de klassieke Vespa’s, je kunt kiezen voor een matte of glanzende look. Met een zuinige viertaktmotor kan de scootmobiel je uren rijplezier bezorgen, en neem je gemakkelijk iemand mee naar de ruime bijrijdersstoel.

Cashmere wordt standaard geleverd met een opvouwbaar rek, LED-verlichting voor en achter, en een USB-aansluiting. Mocht er een complete keuze zijn, dan is er ook nog een high smoke windscherm, beugelset en een kettingslot.

De Riva LX is ook een prachtig model waar je uit kunt kiezen. Het is een iets anders model in details en afwerkingen, maar de drijvende kracht is zo soepel als Cashmere en wendbaar. Om aan de strenge EU-emissie-eisen te voldoen, is het nieuwste model ook uitgerust met een EFI-injectiemotorsysteem. Deze Riva-scooter is verkrijgbaar in de versies 25 km / u en 45 km / u.

Scooter leasen

Mocht je even geen geld hebben maar wel op een Riva scooter willen rijden, dan kun je via scooter lease ook een Riva scooter krijgen. Dan betaal je de scooter met een vast maandelijks bedrag. Het aantal betalingscondities en de hoogte van de termijn kun je zelf bepalen. Op het moment dat je wat meer financiële ruimte hebt, kun je de rest van het geld van de scooter ook terug betalen in één keer. 

Je kunt ook in drie termijnen je scooter betalen. Hierdoor ben je veel minder kwijt aan een scooter dan tijdens de normale lease. Hier gaat namelijk geen rente overheen. Tegelijkertijd ben je met beide plannen de volledige eigenaar van de Riva-scooter.

Wil je een scooter kopen? Klik hier voor alle Riva scooters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *