Scoor de beste private lease deals

Door de enorme toename van private lease zijn er vele leasemaatschappijen specifiek gericht op private lease. Wanneer je besluit om een privé een auto te gaan leasen wil je dan ook graag de beste private lease aanbieding vinden. Private lease vergelijker Mijn Private Lease helpt jou hierbij.

Begin met het starten van je zoektocht

Het beginnen met je zoektocht naar een private leaseauto start eigenlijk met 3 criteria; wat is je maximale maandelijkse budget, hoeveel kilometers verwacht je te rijden en voor welke periode wil je een private leaseauto leasen. Bepaal wat je maandelijks maximaal kwijt wilt zijn aan een leaseauto. Bedenk daarnaast hoeveel kilometers je verwacht te gaan rijden per jaar. De meeste leasemaatschappijen werken met kilometerbundels van 5.000, 10.000, 15.000, 20.000, 25.000 en 30.000 kilometer per jaar. Het aantal kilometers heeft invloed op het leasetarief. Hoe groter de kilometerbundel, des te duurder de private leaseauto zal zijn. Als laatste criteria, bepaal voor jezelf hoelang je een leasecontract wilt aangaan. Bijna alle leasemaatschappijen werken met een leaseperiode van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. Normaal gesproken geldt, hoe langer het leasecontract, des te voordeliger de private leaseauto zal zijn.

Check welke leaseauto’s beschikbaar zijn voor jouw budget

Via de vergelijkingstool van Mijn Private lease kun je eenvoudig je maximale budget invoeren en met één druk op de knop zien welke leaseauto’s beschikbaar zijn. Heb je een auto gevonden of zelfs meerdere? Klik dan op de betreffende auto en je kunt precies alle private leasetarieven zien in een handige overzichtstabel van de verschillende leasemaatschappijen. Wil je nog wat meer informatie over een leasemaatschappij en exact weten wat allemaal is inbegrepen in het leasetarief? Dan klik je even op de leasemaatschappij en vind je alle benodigde informatie die relevant is voor het leasen van een private leaseauto bij deze leasemaatschappij.

Verzekerd zijn van de beste private lease aanbieding

Mijn Private Lease zorgt er altijd voor dat de nieuwste private lease aanbiedingen op een rijtje staan. Dit bespaart jou dus enorm veel tijd. Daarnaast werkt deze vergelijker alleen samen met leasemaatschappijen die voorzien zijn van het Private Lease Keurmerk. Hierdoor ben je ook verzekerd van een veilig en vertrouwd leasecontract met goede voorwaarden. Heb je een scherpe private lease aanbieding gevonden? Dan klik je op de prijs en word je automatisch doorverwezen naar de betreffende leasemaatschappij. Bij de leasemaatschappij of leasemaatschappijen kun je vrijblijvend een offerte(s) aanvragen en de beste keuze maken.