Taxi naar Schiphol Breda

Ben je woonachtig in Breda en heb je binnenkort een taxi nodig naar Schiphol Airport. Dan ben je voor taxi Schiphol Breda bij taxibedrijf Taxi Bredanaar aan het juiste adres voor voordelige prijzen. 

taxi-Breda

De tarieven voor de rit naar Schiphol 

Bij dit taxibedrijf wordt er niet via de meter gereden maar worden er vaste tarieven gehanteerd voor de taxirit naar Schiphol. Voor een taxi Schiphol Breda ben je daarom bij dit bedrijf aan het juiste adres voor fixe kortingen. Voor het vervoeren van bijvoorbeeld 4 personen worden er bij dit bedrijf 140 euro gerekend wat bij andere taxibedrijven al snel 290 euro kost. Voor een rit naar Eindhoven Airport wordt er 90 euro gerekend en dit kost bij andere taxibedrijven al snel 190 euro. Ze hanteren deze tarieven mits je minimaal 1 uur van te voren een taxi reserveert anders zal er 25 euro bovenop de vaste tarieven komen. Alle chauffeurs hebben erg veel ervaring en spreken vloeiend Nederlands en Engels. 

Reken af met een pinpas, contant of creditcard 

Bij Taxi Bredanaar kun je constant, met je pinpas of met een creditcard afgekeken in iedere taxi. Voor het afrekenen en met een pinpas worden er geen transactiekosten in rekening gebracht, voor het betalen met een credit card worden er 3,5 % transactiekosten in rekening gebracht. Neem eens een kijkje op de website voor meer informatie of neem gemakkelijk een snel telefonisch contact op voor het reserveren van een taxi.