Tip voor een zeer goede rijschool Amsterdam-oost

Ik wilde mijn rijbewijs graag ahlen. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar rijschool Amsterdam-oost om een goede rijschool bij mij in de buurt te vinden waar ik kon beginnen met autorijlessen. 

Zeer veel rijscholen in Amsterdam

toen ik op het internet op zoek ging naar rijschool Amsterdam-oost kreeg ik zeer veel zoekresultaten van zeer veel verschillende rijscholen bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had  vergeleken sprak mij de website van Rijschool Ed Ishak mij het meeste aan. De website is namelijk zeer overzichtelijk en bevat erg veel informatie die mij erg aansprak. Op de website staat onder andere vermeld dat je in de nieuwste auto’s zult lessen en de rijschool voordelige prijzen hanteert voor de rijlessen die zij aanbieden. Ook beschikt de rijschool over en klant gemiddelde van een 9,7. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om contact op te nemen voor een proefles. 

autorijles

Super tevreden voor de proefles bij Ed Ishak 

Toen ik contact met de rijschool opnam werd ik erg vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan. Ik kon ook al erg snel terecht voor een proefles. Tijdens de proefles werd het autorijden mij op een erg vriendelijke en rustige manier uitgelegd. Daarom besloot ik ook om bij deze rijschool een pakket af te sluiten. Ik heb nu een aantal lessen gehad en ik heb het autorijden al aardig onder de knie. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *