Tip voor en vw tuning

vw tuning

Met een vw tuning zal jouw Volkswagen meer vermogen verkrijgen. Zo zul je door de tuning meer rijplezier krijgen tegen lage kosten. de motor van de auto zal namelijk meer kracht en power verkrijgen. 

Wat is tuning?

Met een vw tuning zullen de expert van het bedrijf met behulp van de speciale apparatuur waar zij over beschikken diep in de software van de motor kunnen treden. Zo kunnen zij op een verantwoordelijke wijze meer vermogen uit de auto halen. Door deze tuning zal de auto meer vermogen en meer koppel krijgen zodat je meer kracht en power zult hebben. Je zult tevens ook minder hoeven te schakelen omdat de motor rustigere en soupeller loopt. door de tuning zal er ook een verbetering in het brandstofverbruik plaatsvinden bij het behouden van dezelfde rijstijl omdat er een betere verbranding in de motor plaatsvindt. 

vw tuning

Het tunen van de DAG automaatbak 

Als jouw vw over een DSG automaatbak beschikt is het verstandig om deze mee te tunen.  De versnellingsbak zal de overbrenging namelijk beter aankunnen. Hier zijn echter wel extra kosten aan verbonden en dit dient voor de tuning aangeven te worden. 

Een Eco tuning 

Als je jaarlijks veel kilometers rijdt is het erg verstandig om jouw auto te eco tune. Zo zal jouw auto minder brandstof gaan verbruiken en zul je minder geld kwijt zijn aan brandstof. door deze eco tuning vindt er namelijk een optimale verbranding in motor plaats waardoor de motor minder brandstof nodig heeft.