Volkswagen velgen

Het immens populaire automerk Volkswagen biedt naast prachtige modellen, ook zéér gave velgen aan. Deze lichtmetalen velgen ontwikkeld Volkswagen gelijktijdig met het proces rond het ontwikkelen van nieuwe modellen. Zo is het, inmiddels brede assortiment, van Volkswagen wielensets perfect afgestemd op elke Volkswagen. Dit komt met name terug in de pasvorm als in het design van de velgen. Volkswagen vindt het ontzettend belangrijk dat de velgen zorgen voor een perfecte afstemming bij de lijnen van de auto. Hierdoor is de vormgeving van de lichtmetalen velgen een doorslaggevende factor. De lichtmetalen velgen van Volkswagen zijn bedoeld voor zowel zomer- als wintergebruik en zijn voorzien van premium banden.

Maten en soorten

Vanwege het brede aanbod van Volkswagen modellen, zijn er ook veel varianten beschikbaar met betrekking tot de Volkswagen velgen. De kleinste maat velgen is 14 inch en de grootste maat is 20 inch. Vaan elke inch maat, zijn er diverse designs beschikbaar waaruit je kunt kiezen. Er zijn van alle Volkswagen velgen vier standaard kleuren beschikbaar, namelijk: zilver (de meest populaire), zwart, rood of grijs. Je zou een standaard grijze of zilveren kleur kunnen kiezen en deze laten spuiten bij een specialistisch bedrijf.

Accessoires

Er zijn ook nog ontzettend praktische accessoires beschikbaar die je kunt gebruiken voor je banden in combinatie met de Volkswagen velgen. Volkswagen heeft overal tot in detail over nagedacht, hierdoor kom je als Volkswagen berijder nooit iets te kort.

  • Sneeuwkettingen – Voor de fanatieke wintersporter zijn deze kettingen een must have. In veel landen waar je kan wintersporten zijn de kettingen noodzakelijk, vaak vanwege regelgeving.
  • Bandenhoezen – Er zijn bandenhoezen beschikbaar voor kleine en voor grote autobanden, deze hoef je niet precies op inchmaat aan te schaffen. Als je in de zomer en wintermaanden wisselt van banden, zijn deze hoezen erg praktisch.
  • Ventieldoppen – Als je ervoor wilt kiezen om je auto volledig af te stijlen, dan zijn ventieldoppen met het Volkswagen logo erop onmisbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *